Canpol Babies
Canpol Babies

Canpol Babies er ledende producent indenfor al baby tilbehør og tilbehør til den nybagte mor. Canpol Babies har udviklet og leveret produkter i over 25 år og til 50 lande og er et et stærkt brand på det Europæiske marked. Produkterne som både henvender sig til de alleryngeste og deres forældre er produkter såsom alt indenfor madning, amning, ple...

Canpol Babies er ledende producent indenfor al baby tilbehør og tilbehør til den nybagte mor. Canpol Babies har udviklet og leveret produkter i over 25 år og til 50 lande og er et et stærkt brand på det Europæiske marked. Produkterne som både henvender sig til de alleryngeste og deres forældre er produkter såsom alt indenfor madning, amning, pleje, velfærd, leg og sikkerhedsprodukter.

Alle produkter som Canpol Babies fremstiller har naturligvis gennemgået alle nødvendige sikkerhedstest og produkterne lever helt op til de høje krav der stilles den type af produkter. Canpol Babies har eget laboratoium hvor alt testes inden det er klar til at de videregående EU test. Produkterne har sikkerhedscertificikater og  test ceritficikater så alle kan være trygge ved at bruge produkterne.

Mere

Canpol Babies Vælg evt. en underkategori

Underkategorier

  • Pusle og pleje
  • Spisetid
  • Leg & Lær
  • Sutter

    Sutter og sutteholder af både silikone og latex. Sutterne findes i mange former og farver og de er inddelt i aldre og typer.

  • Til mor

    Produkter til den gravide kvinde og til den ammende mor. Efterfødselsprodukter som opstrammende trusser og indlæg.

  • Sikkerhed