Ludi
Ludi

Ludi er 100% fransk kvalitetslegetøj opført i 1992 og blev hurtig kendt for deres skumlegemåtter. Ludi har lige siden været i vækst og bliver ved med at forbedre, udvikle og designe nye produkter, som giver værdi for både børn og forældre. Der er strenge krav til alt fra emballage, komfort, bekvemmelighed, æstetik, udseende, farver til sikkerhed...

Ludi er 100% fransk kvalitetslegetøj opført i 1992 og blev hurtig kendt for deres skumlegemåtter. Ludi har lige siden været i vækst og bliver ved med at forbedre, udvikle og designe nye produkter, som giver værdi for både børn og forældre. Der er strenge krav til alt fra emballage, komfort, bekvemmelighed, æstetik, udseende, farver til sikkerhed. Intet er overladt til tilfældighederne. Alle produkter opfylder gældende sikkerhedsstandarder.

Mere

Ludi Vælg evt. en underkategori

Underkategorier

  • Legetæpper
  • Legetøj
  • Rejsesenge
  • Telte
  • Sophie Giraf

    Sophie Giraf er det kendte babylegetøj fra Frankrig. På verdensplan er Sophie Giraf det mest solgte babylegetøj, så det er ikke for ingenting at vi har fået LUDI produkter med Sophie Giraf. Rejsesenge og skyggetelte er Ludi's bedste produkter med en usædvanlig høj UV fakta, testet i Danmark af Tænk og Test.

    Nu også med den kendte Sophie Giraf på som design, hvilket jo kun er med til at gøre Ludi produkterne endnu mere attraktive. Produkterne har flere funktioner og er nemme at slå op med deres pop-up funktion.