Her er en liste over de hyppigst stillede spørgsmål til Scandic Baby.

Har du et spørgsmål som ikke lige fremgår her - er du som altid meget velkommen til at kontakte.
Du kan ringe på 71999801, sende en mail på info@scandicbaby.dk eller bruge kontaktformularen her:   KONTAKT OSSp. Hvorfor kan jeg ikke se priserne på jeres hjemmeside?Sv. Scandic Baby er udelukkende "Business to business". Det betyder at du skal være oprettet for at kunne logge ind og se priserne. Hvis du allerede er oprettet og kan logge ind, men stadig ikke se priser - så er det muligt at vi ganske enkelt ikke er nået til din forespørgsel endnu.Sp. Hvordan bliver jeg kunde hos Scandic Baby og hvad er kravene?
Sv. Du kan oprette dig her på siden ved at klikke her. Når du har oprettet dig vil vi kort efter gennemgå din oprettelse og efterfølgende tildele dig de rettigheder du skal bruge. Herunder også se priserne på shoppen.
Der er ikke "faste" krav til en oprettelse og rettighederne vil varierer fra kunde til kunde.Sp. Jeg har en "Dropshippping" aftale. Hvordan vælger jeg den adresse som varerne skal sendes til?
Sv. Når du har lagt alle varerne i kurven vælger du at "Gå til betaling". Under punktet "Adresser" skal du vælge "Tilføj ny modtageraadresse". Efter den nye adresse er oprettet skal du vælge den på listen over dine adresser. Husk at vælge om faktureringsadressen er den samme - ellers skal denne vælges i kolonne 2 "Faktureringsadresse".